Jump to content

atti69

Veterán
 • Pontszám

  25
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

25 Semleges

About atti69

 • Rang
  Zsebibaba
 • Születésnap Április 15

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. atti69

  Új fórum verzió

  Szia! Nem tudom, hogy csak nálam ilyen , de iszonyatosan scrolloz az oldal. Van, hogy másodpercekig meg sem mozdul, majd gyorsan tovább pörög. Ezt csak nekem csinálja?
 2. Nekem lejött, próbáld újra!
 3. Akárcsak a 2. részt..... de nem csak nálad....
 4. Szia! A Crome veszélyesnek tartja, ezért nem engedi letölteni.... Viszont......ideglenesben letölti, azt átnevezve /név.pdf/ olvashatóvá válik!!!! Vírus pedig nincs benne, vagyis én nem találtam....
 5. atti69

  PC World 2018 - 06.

  Hm, nekem a Crome nem engedi a letöltést! Mi lehet a gond? Köszi!
 6. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  Most próbáltam Crome-mal és megy! A letöltésre kattintva megjelenik egy nem vagyok robot ablak alatta azt pipa, és letöltés! Megjelenik egy ablak, letöltés másként, enter. Már megy is!!
 7. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  valószínű nagy / 200MB/ fölötti fájlt próbálsz letölteni,
 8. a 2. évadott is 1. ként írod a fejlécben! Amúgy köszi!
 9. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  Azóta beláttam én is, hogy a data csak prémiummal működőképes, így már beruháztam és a korábban egy hét alatt leszenvedett cuccokat fél nap alatt egyedül (!!!) lekapkodta! Marad a PRÉMIUM, a datásoknak is meg kell élni valamiből!
 10. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  Kedves Zsebibaba! Nem az a baj, hogy képkódot kér, az megteszik a külföldiek is, csak azokat kezeli a jd, feldobja az ablakot, beírom és kész. Ezzel szemben a data lejárt pluginként jelentkezik a jdnél, egyenkénti letöltésnél pedig sokszor 4-5 képet is feldob, majd minden második letöltése közben megszakad, mehet újra az egész, de igazad van elő kell fizetni és kész! Utána aztán mehet a letöltés ezerrel, csak legyen mit! Én mondjuk nem töltök annyit, de ez meg az én gondom...
 11. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  Azért dobja a lejárt plugint, mert betettek egy nem vagyok robot ablakot, ami többnyire egy képes ellenőrzést is kér, és csak utána engedi a letöltést! Erre nincs senkinek megoldása? Mindenki prémiummal tölt??
 12. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  Senkinek nincs ötlete?!?! Senki nem használ letöltésvezérlőt, vagy csak nekem nem működik?
 13. atti69

  Data.hu megint nem korrekt!

  Sajna a Data két napja változtatott a letöltésen, betett egy nem vagyok robot ablakot, amit a jdownloader nem tud kezelni, így nem indítja a letöltéseket!! Nem tudom, hogy más vezérlők kezelik-e. Lehet egyenként szedegetni! Hab a tortán, hogy mától már nem elég a pipa, de képkódot is kér!! Valaki tud rá megoldást?
 14. Sajna a Data két napja változtatott a letöltésen, betett egy nem vagyok robot ablakot, amit a jdownloader nem tud kezelni, így nem indítja a letöltéseket!! Nem tudom, hogy más vezérlők kezelik-e. Lehet egyenként szedegetni! Hab a tortán, hogy mától már nem elég a pipa, de képkódot is kér!!
 15. Az 5. rész nem tölthető sajna. Ez már nem igaz, jönnnn ezerrel!!!! Köszi!
×