Jump to content

bubibugi

Veterán
 • Pontszám

  3
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

0 Semleges

About bubibugi

 • Rang
  Totyogó

Legutóbb itt jártak

29 profil megtekintés
 1. bubibugi

  Alkalmazás,téma és egyéb telepitési gondok!

  Java telepítés: A telefonba beírod hogy: *#9998*4678255# Ekkor a telefon kiirja hogy Bekapcsolva. Innentől kezdve az a dolgod hogy a telefon egyéb fájlok mappájába bemásolod a játék .jad és .jar fájlját. Ezután a telefonba belépsz az egyéb fájlokhoz és a játék .jad fájlján megnyomod a bal felső opcio (amugy menü) gombot. Ekkor megkérdezi hogy telepíted-e? te igent nyomsz és már indíthatod is a gémet.
 2. bubibugi

  Alkalmazás,téma és egyéb telepitési gondok!

  Megoldodott a probléma, ha valakit érdekel a következőket kel tenni a telefonba beütni a következőt: *#9998*4678255# majd a jad. és jar. fájlokat be kell másolni az egyéb fájlok mappába és ott jad fájla kattintva megkérdezi, hogy telepíted erre igen és indul a jéték. A számsor beütése után kiírja, hogy "bekepcsolva" akkor rendbe és utána lehet rátölteni a fájlokat:
 3. bubibugi

  Alkalmazás,téma és egyéb telepitési gondok!

  Sziasztok van egy gondom vettem egy samsung u600-as telefont és játékot szeretnék rá feltölteni csak sajnos nem tudom hogyan kell. Ha valiki tud segíteni azt megköszönném. Már probáltam a google keresővel is és nem találtam semmit vagy mivel nem értek hozzá lehet nem vettem észre amit kel. Köszi szépen!!

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×